Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » РИБОЛОВАЧКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ У СУБОТУ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

РИБОЛОВАЧКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ У СУБОТУ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

11. септембар 2014.

Културно – забавне манифестације „Риболовачке и друге приче“ и „Милановачки котлић“ одржаће се у суботу, 13. септембра 2014. године, на простору испред спортске хале „Бреза“ у Горњем Милановцу, у организацији УДРУЖЕЊА СПОРТСКИХ РИБОЛОВАЦА „ТАКОВО 2013“, КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ, ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ, ЈП „СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ ЦЕНТАР“ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ и ЦРВЕНОГ КРСТА.

Пријаве екипа могу се обавити у просторијама УСР „Таково 2013“ (код Месне заједнице Горњи Милановац), а састанак капитена екипа заказан је за четвртак, 11. септембар 2014. године, у 18:00 часова, у просторијама УСР „Таково 2013“.

Екипа броји 5 чланова, а износ котизације по екипи је 1.000,00 (хиљаду) динара.

Најбољима ће припасти пехари и вредне робне награде.

Све додатне информације можете добити у просторијама УСР „Таково 2013“ или путем броја телефона 063/737-64-86.

Организатори су обезедили и богат забавни програм у коме ће наступити музичари и певачи из Горњег Милановца, КУД „Шумадија“ и КУД „Типопластика“.

Поред забавног, обезбеђен је и богат културни програм, где ће се присутнима представити сликарска радионица Културног центра у Гоњем Милановцу. Такође, биће представљени стари занати, а своје активности представиће активисти Црвеног крста Горњи Милановац и Стрељачке дружине „Драган Јевтић – Шкепо“ из Горњег Милановца.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top