Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ВЕЉКО НЕГОВАНОВИЋ ПОНОВО ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС-А

ВЕЉКО НЕГОВАНОВИЋ ПОНОВО ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС-А

29. новембар 2014.

Данас  је одржана 11. Изборна конференција Градског одбора СПС-а на којој је Вељко Неговановић поново изабран за председника Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Чачку.

На 11. Изборној конференцији Социјалистичке партије Србије Градске организације Чачак једногласном одлуком делегата за председника Социјалистичке партије Србије предложен је досадашњи председник Ивица Дачић. Поред предложених кандидата за највише партијске функције, изабрани су кандидати за Главни одбор СПС: Вељко Неговановић, Наташа Цвијовић, Славко Мајсторовић и Никола Мелајац.

Уз једногласну подршку, чачанске социјалисте и у наредном периоду предводиће Вељко Неговановић, који је делегатима поднео извештај о раду Градске организације између две изборне конференције. На основу предлога из месних организација изабран је сазив Градског одбора који броји 90 чланова.

На конференцији којој су присуствовали потпредседник СПС Милутин Мркоњић, председник Окружног одбора СПС Моравичког округа Јовица Царевић, изабрани су и делегати који ће учествовати у раду 9. Конгреса СПС који ће бити одржан 14. децембра 2014. г.

Изборној конференцији ГО СПС у Чачку присуствовали су представници коалиционих партнера председник ГО чачанског ПУПС-а Миладин Ристановић и председник ГО Јединствене Србије у Чачку Братислав Ћурчић.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24390

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top