Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » СПС ПОЗВАО БИРАЧЕ ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ

СПС ПОЗВАО БИРАЧЕ ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ ДА ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ

24. децембар 2014.

Славко Радосавчевић, председник Општинског одбора СПС Лучани поручио је да грађани Лучана верују у себе и да верују у људе који су на њиховој изборној листи.

Жеља СПС је да бирачи у општини Лучане изађу на биралишта и да гласају за кандидате који се налазе на нашој изборној листи”, рекао је Радосавчевић јер “листа Ивица Дачић СПС-ЈС има најбољи спој младости и искуства који треба да се искористи.

Радосавчевић је рекао да треба да се доведу инвеститори како би се људима у овом крају отворила могућност да се запосле и осамостале, јер би то зауставио одлазак младих из Драгачева.

“Иако је скроман буџет са којим општина Лучани располаже, мора да се нађу решења како би се повећале субвенције за пољопривреду која је у овом крају један од најважнијих извора прихода у скоро сваком домаћинству”, рекао је Славко Радосавчевић, носилац листе Ивица Дачић СПС-ЈС.

Као још једно решење за бољи живот мештана у овом крају Радосавчевић истиче да мора да се реши проблем водоснабдевања као и путне инфраструктуре.

Радосавчевић је овом приликом истакао да ће уложити сав свој напор и да ће се заложити како би се завршила спортска хала у Лучанима и како би се реновирао базен који би грађанима овог краја омогућио даљи развој спорта.

Славко Радосавчевић је истакао да ће се заложити да се сва подручја у општини Лучани равномерно развијају и да се грађани који живе у сеоским подручјима више не осећају као грађани другог реда.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top