Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » РЕВИЈАЛНИ КОШАРКАШКИ МЕЧ СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ СЛОВЕНИЈЕ

РЕВИЈАЛНИ КОШАРКАШКИ МЕЧ СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ СЛОВЕНИЈЕ

13. октобар 2015. године

Делегација Словењ Градеца из Словеније, на челу са чланом Градског већа, господином Винком Врчковником, у склопу пријатељске посете братимљених општина, гостовала је у Горњем Милановцу.

У оквиру посете, претходног викенда, у спортској хали „Бреза“, одиграна је пријатељска кошаркашка утакмица представника две општине. Овим ревијалним мечом успостављена још ближа сарадња Словењ Градеца и Горњег Милановца у области спорта.

Иако је резултат био у другом плану представници општине Горњи Милановац забележили су победу резултатом 54:43 (полувреме 27:24).

Поводом гостовања екипе из Словењ Градеца, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић уприличио је пријем гостима и домаћој екипи из Горњег Милановца.

Овом приликом договорена је и узвратна посета крајем маја 2016. године.

Иначе, споразум о сарадњи Словењ Градеца и Горњег Милановца обновљен је 2009. године и подразумева сарадњу у областима, које су од обостраног интереса, а посебно у областима: културе и уметности, образовања и спорта, у области размене искустава развоја локалне самоуправе, туризма, привреде и развоја цивилног друштва.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top