Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ФИЛМСКИ ВИКЕНД У ДОМУ КУЛТУРЕ

ФИЛМСКИ ВИКЕНД У ДОМУ КУЛТУРЕ

25. новембар 2015. године

Филмски програм Дома културе представља дугометражни анимирани филм МАЛИ ПРИНЦ (3Д, СИНХРОНИЗОВАН)–(Француска, 2015, 108 мин) који ће бити приказиван у великој сали Дома културе од петка до недеље, 27-29. новембра од 16 сати.
Више пута екранизована, извођена и као опера и балет,  чувена прича Антоана де Сент Егзиперија стиже и као прва анимирана верзија у режији Марка Озборна. У ужурбаном модерном   времену   девојчица   одраста   уз   строгу   и   амбициозну   мајку   која   је припрема за реалан живот у свету одраслих. Девојчица упознаје Авијатичара, старог ексцентрика, али добродушног човека, и међу њима се рађа пријатељство. Он је уводи у необичан свет, у коме је све могуће. Тај свет му је давно открио Мали Принц, дечак са друге планете кога је срео када се његов авион срушио у Сахари…
Режија: Марк Озборн
Улоге: Андјела Џаферовић, Алекса Радујко, Јелена Томашевић, Михајло Миша Јанкетић, Никола   Булатовић,   Драган  Вујић   Вујке,   Иван   Јевтовић,   Снежана   Јеремић   Нешковић, Милан Антонић, Предраг Дамјановић, Наташа Балог

Од петка до недеље, 27-29. новембра  у великој сали Дома културе у 18:00 и 20:00 сати биће приказан домаћи играни филм СМРДЉИВА БАЈКА (Србија, 2015, 90 мин).
“СМРДЉИВА БАЈКА” доноси  љубавну причу о двоје бескућника: Мома је скитница која живи у напуштеној фабрици, Ема је скитница која живи у шахту. Они почињу да живе заједно у потпуној немаштини, а венчава их Краљ клошара који живи на депонији. Мома и  Ема  одлазе  на  медени   месец   и   наилазе   на   остављену   бебу   поред   контејнера. Наставиће породични живот у троје.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

ТВ Галаксија 32

Scroll to top