Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПРЕДСТАВЉЕНЕ НОВОГОДИШЊЕ ЗВЕЗДИЦЕ ДРАГАЧЕВА

ПРЕДСТАВЉЕНЕ НОВОГОДИШЊЕ ЗВЕЗДИЦЕ ДРАГАЧЕВА

30. децембар 2015. године

Пред препуном биоскопском салом Центра за културу и спорт у Гучи, у оквиру програма “Новогодишња чаролија“ у уторак, 29. децембра приређено је такмичење деце у певању под називом „Новогодишња звездица“.

Публика је могла да ужива у песми ученика основних школа из Гуче, Котраже, Виче, Горачића и Каоне, укупно је наступало у такмичарском делу њих 24 а жири је прогласио најбоље – У млађој категорији (ученици од I-IV разреда):

1.место: Немања Марковић, ОШ „Вук Караџић“ Каона,

2.место: Дуња Пандуревић, ОШ „Академик Миленко Шушић“ Гуча,

3.место:Катарина Томашевић, ОШ „Академик Миленко Шушић“ Гуча,

У старијој категорији (V-VIII разред):

1.место:Алекса Броћић, ОШ „Академик Миленко Шушић“ Гуча

2.место:Анђелија Јевремовић, ОШ „Академик Миленко Шушић“ Гуча

3.место:Бојана Тодоровић, ОШ“Котража“Котража

Поред победника у суперфинале у млађој категорији пласирали су се и Валентина Давидовић и Милица Пајовић из ОШ „Академик Миленко Шушић“ из Гуче, а у старијој категорији Кристина Савић (ОШ „Горачићи), Вања Драмићанин, Ксенија Вујичић и Јана Јовановић (ОШ „Академик Миленко Шушић“ Гуча).

Ученици Основне школе „Милан Благојевић“ из Лучана своје певачко умеће публици ће показати на такмичењу у Дому културу у Лучанима које ће бити организовано 15. јануара 2016. године.

Организатори програма „Новогодишња чаролија“ су Центар за културу и спорт Гуча и Туристичка организација општине Лучани „Драгачево“ Гуча.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24383

ТВ Галаксија 32

Scroll to top