Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ НА ПОЕТСКО – МУЗИЧКОЈ ВЕЧЕРИ У ЧАСТ РАШКА ЈОВИЧИЋА

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ НА ПОЕТСКО – МУЗИЧКОЈ ВЕЧЕРИ У ЧАСТ РАШКА ЈОВИЧИЋА

21. фебруар 2017. године

Поводом 54. „Дисовог пролећа”, Градска библиотека „Владислав Петковић Дис” и Одбор Дисовог пролећа расписују КОНКУРС за учешће на поетско-музичкој вечери у част Рашка Јовичића, песника и певача групе „За једну ноћ”.

У оквиру програма 54. „Дисовог пролећа” одржаће се поетско-музичко вече  у част Рашка Јовичића (1964-2004), песника, певача и оснивача састава „За једну ноћ”, а поводом десет година од објављивања његове књиге поезије „Радне верзије“ и десетогодишњице од концерта у његову част, одржаном 22. маја 2007. године у Дому културе. Поетско-музичко вече биће одржано у четвртак 18. маја 2017. године у Великој сали Дома културе у Чачку.

Осим извођача по позиву (бивши чланови групе „За једну ноћ“ и специјални гости) у музичком делу програма ће учествовати и извођачи изабрани на Конкурсу.

На Конкурс се могу пријавити самостални извођачи и музички састави из Чачка и других крајева Србије са најмање једном, а највише три обраде песама из опуса Рашка Јовичића  и бенда За једну ноћ. Конкурсни материјал чине аудио или видео записи који могу бити професионални (из музичког студија) или аматерски са јавног наступа, пробе итд. снимљени камером или другим уређајем. Обавезно је навести називе песама са којима се конкурише, као и кратку биографију извођача. Уколико буде више обрада исте песме, биће одабрана најбоља.

Конкурсни материјал треба послати на e-mail адресу bibliotekacacak@gmail.com или донети лично на адресу Господар Јованова 6, 32000 Чачак.

Конкурс је отворен до 20. априла 2017.

 

 

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 16755

ТВ Галаксија 32

Scroll to top