Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПРАВИЛА ПАРКИРАЊА У КРУГУ ЧАЧАНСКЕ ОПШТЕ БОЛНИЦЕ

ПРАВИЛА ПАРКИРАЊА У КРУГУ ЧАЧАНСКЕ ОПШТЕ БОЛНИЦЕ

„Обавештавамо кориснике услуга, пацијенте и њихове пратиоце да је улазак аутомобилом у круг болничке установе, од недавно омогућен искључиво трудницама, пацијентима којима је неопходно ургентно медицинско збрињавање, пратиоцима непокретних пацијената или пацијената који се отежано крећу, инвалидним лицима, пацијентима Службе за дијализу, пратњи пацијената који се отпуштају са болничког лечења.
Остали суграђани и корисници услуга који долазе у чачанску Општу болницу аутомобилом, имају на располагању паркинге у улицама Др Драгиша Мишовић дуж тротоара до уласка на Главну капију као и паркинг из улице Раденка Јањића.
Велики број паркираних аутомобила у болничком кругу, отежавао је свакодневно функционисање и рад медицинског и немедицинског особља, пратећих служби доставе хране и лекова као и хитног транспорта пацијената.
Надамо се да ће наши суграђани имати разумевања и да ће одлуку Управе о смањењу броја паркираних аутомобила у кругу болнице прихватити као један од напора да олакшамо рад свих служби као и да најугроженијим пацијентима и њиховим пратиоцима омогућимо једноставнији приступ нашој здравствено установи. „

УПРАВА ОБ ЧАЧАK

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24009

ТВ Галаксија 32

Scroll to top