Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Саопштење повереништва ГО СНС Чачак

Саопштење повереништва ГО СНС Чачак

Саопштење повереништва ГО СНС Чачак

22. јул 2013.

Градски одбор Српске напредне странке Чачка издао је:

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
Господин Братислав Југовић представља Покрет социјалиста, који је наш коалициони партнер у Скупштини града Чачка, и што се тиче односа између ове две партије, тврдимо да су стабилни, а то смо показали и у претходном периоду.
Наводи да чланови СНС-а захтевају од др Александра Радојевића да се одрекне Братислава Југовића и раскине коалицију са Покретом социјалиста су произвољни и злонамерни. Повереништво СНС-а није разговарало, нити се изјашњавало на ту тему, а такви захтеви нису стигли ни до једног члана повереништва, па тако ни до др Александра Радојевића.
Такође, Повереништво ГО Чачак заступа став да свако ко је евентуално учинио неко кривично дело треба и кривично да одговара, без обзира да ли је члан било које политичке организације, али да политичари у то не треба да се мешају, већ да је то посао полиције, тужилаштва и суда, који по принципу независности такве случајеве треба да процесуирају, уколико има индиција и основане сумње да је неко лице учинило кривично дело, за шта се СНС грчевито залаже.
Дакле, обавештавамо јавност да је Српска напредна странка стабилнија него икад, што између осталог показује и чињеница да смо само у последњих месец дана знатно појачали своје редове новим кадровима и новим члановима.
Чачак, 22.7.2013. г.
УЖЕ ПОВЕРЕНИШТВО ГО СНС ЧАЧАК

 

 

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24421

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top