Nalazite se ovde:Naslovna » Некатегоризовано » Синоћ у Пријевору настрадао бициклиста

Синоћ у Пријевору настрадао бициклиста

Синоћ у Пријевору настрадао бициклиста

30. јул 2013.


Синоћ, око 20 часова, у месту Пријевор, код Чачка, догодила се саобраћајна несрећа у којој је једно лице изгубило живот, док су два задобила лаке телесне повреде.
До несреће је дошло када је К.Б. (1991.), амерички држављанин, управљајући путничким моторним возилом марке волво, под дејством алкохола, изгубио контролу над возилом, прешао на леву коловозну траку и ударио бициклисту М.С. (1966.) из Пријевора, услед чега је М.С. подлегао повредама на лицу места.
Након обарања бициклисте возило је ударило у бетонску бандеру, а потом у две особе које су седеле испред продавнице, од којих је једна задобила лаке телесне повреде.
К.Б. је потом возилом ударио у једно паркирано возило и рекламне паное који су оштетили још једно возило. К.Б. се зауставио у жичану ограду и том приликом он је задобио лаке телесне повреде.
Увиђај на лицу места обавили су истражни судија Основног суда у Чачку и Основни јавни тужилац у Чачку у присуству полицијских службеника СПИ Чачак. Против возача путничког моторног возила полиција је одредила меру задржавања.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top