Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Још једно прво место за Наталију Поповић

Још једно прво место за Наталију Поповић

Још једно прво место за Наталију Поповић

2. август 2013.

На турниру „Tennis Europe“ до 16 година који је одржан ове недеље од 29. 07. до 02.08.2013. у Никшићу у Црној Гори, Наталија Поповић је у пару са Хрватицом Нели Шуњић освојила прво место у дублу. Такође, Наталија је у синглу стигла до полуфинала, што је на турниру до 16 година значајан успех за младу чачанску тенисерку.
У дублу српско–хрватски пар Наталија Поповић и Нели Шуњић у четвртини финала је победио руско-украјински дубл Елизавету Басину и Анастасију Степанову резултатом 6-0, 6-0. У полуфиналу пар Поповић-Шуњић је био бољи од  домаћег дубла Тамара Бојанић и Анђела Маловић резултатом 6-1, 2-6, 10-6,  у супер tie-break-у. Коначно у финалу су победиле руски дубл, који је  и био први носилац на турниру, резултатом 6-2, 7-5.
Наталија је и у синглу направила добар резултат, пошто је заузела треће место након пораза у полуфиналу од најбоље играчице Црне Горе-Тамаре Бојанић, резултатом 6-1, 1-6, 4-6. Претходно је у четвртфиналу победила своју дубл партнерку из Загреба, Нели Шуњић са 6-1, 6-2, а у осмини финала играчицу из Бања Луке-Марију Јовичић са 7-6 (7-3) 6-1.
Наталија Поповић наставља са добрим играма и после овог турнира остаје рангирана међу најбољих 4о девојчица у Европи у конкуренцији до 14 година, према званичној ранг листи Tennis Europe.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top