Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Отворено писмо Покрета Двери

Отворено писмо Покрета Двери

Отворено писмо Покрета Двери

19. август 2013.

Двери питају СНС: Јесте ли спремни да коначно мењамо власт у Чачку?

У оквиру актуелне тематике реконструкције Владе Србије време је да се отвори питање и реконструкције градске власти у Чачку, посебно с обзиром да је владајућа већина озбиљно уздрмана и да више не знамо да ли градоначелник Чачка Војислав Илић уопште има подршку у својој и другим странкама власти да остане на том месту. Зато се Покрет Двери обраћа Српској напредној странци, која је покренула тему реконструкције, очито незадовољна са радом новог градског руководства у првих годину дана власти, са следећим питањима:

  1. Да ли сте задовољни са одлуком од пре годину дана да после 16 година власти поново подржите градоначелника из редова Нове Србије, притом рођеног брата бившег градоначелника и садашњег министра у два мандата?

  2. Да ли је то била погрешна одлука и да ли сада сматрате да је било исправно оно што су Двери предлагале пре годину дана: да у Чачку мора нешто хитно да се мења, да Нова Србија не сме после 16 година поново да има градоначелника и да то место треба да припадне СНС-у или Дверима за које су грађани гласали да донесу промене у Чачак?

  3. Да ли сте задовољни свим Вашим кадровима које сте поставили у власт и да ли ћете по узору на врх странке поставити питање њихове одговорности, анализирати њихове резултате и тражити смену оних који нису добро радили?

  4. Да ли ћете и коалиционе партнере позвати да преиспитају рад својих кадрова у власти и тражити одговорност и смене за оне из њихових редова који такође нису добро радили за ових годину дана?

  5. Коначно, да ли сте спремни да покренемо истинске промене у Чачку и заједнички затражимо одговорност градоначелника Илића за многа лажна обећања и лоше руковођење градом, колико већ на првој скупштинској седници у септембру?

Надајући се да нећете и преостале три године мандата провести као привезак НС и СПС на власти, који ће омогућити да нашим градом и даље владају вечити кадрови, очекујемо од Вас да ћете јавно одговорити на ова питања и покренути неопходне промене које су Чачку потребне после 17 година власти истих људи са истим – једино личним и партијским интересима. Грађани Чачка то од Вас очекују и сваки Ваш изговор да то не учините значиће свима да сте се уклопили у старе комбинације и начине владања у овом граду, у оквиру којих је добро само онима на власти, али не и грађанима Чачка.

Информативна служба Покрета Двери

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top