Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Саопштење ГО Демократске странке Чачак

Саопштење ГО Демократске странке Чачак

22. август 2013.

Неговановић зна име незнаном јунаку

Обавештавамо јавност да је шеф чачанских социјалиста у тајним преговорима у последњих неколико дана склопио договор са Демократском странком и постао њен члан. Како је познат као локалпатриота решио је да се учлани у ГрО ДС Чачак. Да није шала ова вест би била сензација, а истинита је исто толико колико и изјава господина Неговановића да су Двери пројекат Демократске странке. Ово Саопштење би могло да има и резервни наслов који би одговарао лику поменутог господина, а то је: Неговановић зна име незнаном јунаку.

Не оспоравајући његове квалитете и године проведене у политици ипак не можемо да се сложимо са његовом политичком анализом и да прихватимо изречену констатацију о активностима Демократске странке на формирању Двери. Већ дуже време очекујемо да се огласи по битним питањима за град Чачак као што су: велика незапосленост, разорена привреда, просечне плате много ниже од републичког просека, одласку младих људи, много већем броју умрлих од рођених, једном речју о нестајању града. Али то је изостало. Из сенке СПС посматра ситуацију и гледа да што више својих људи запосли, па господина Неговановића питамо: Колико сте чланова своје странке и њихових рођака запослили од 2008.године у Чачку? О томе желимо да причамо и водимо расправе господине Неговановићу, а не о вашим политичким претпоставкама које немају основа, а и небитне су у овом тренутку, јер Чачак нема више времена за чекање.

Председник ГрО ДС Чачак

мр Драган Брајовић

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.