Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Покрет Двери о стабилности владајуће коалиције у Чачку

Покрет Двери о стабилности владајуће коалиције у Чачку

Покрет Двери о стабилности владајуће коалиције у Чачку

19. септембар 2013.

Нема кризе власти, али има пропасти града Чачка

Поводом конференције за медије представника владајућих странака, на којој је изражена општа сагласност да никада није било веће стабилности у владајућој коалицији, повереништво Покрета Двери у Чачку изражава гађење над овако срамним и бедним понашањем локалних функционера на власти. Опште је познато свим грађанима Чачка какве су све међусобне оптужбе севале између њих у последњих неколико месеци, и колико је посебно СНС била критична према градоначелнику и његовом раду. Далеко су њихови односи од стабилних, али је и овога пута преовладао страначки интерес и потреба остајања што дуже на власти по сваку цену. Очито је и да локални представници владајућих странака у Републици морају да се повинују својим централама и не смеју да дирају лошу коалицију у Чачку, па макар то било на штету и њихових странака у Чачку и грађана Чачка.

Грађани Чачка сада слободно могу да за све будуће катастрофалне потезе градских власти и даље урушавање града питају Српску напредну странку, која је овим чином преузела комплетну одговорност за одржавање на власти једног лошег режима. Више заиста не треба за било шта оптуживати ни Војислава Илића нити Вељка Неговановића, већ директно СНС који их држи на власти и омогућава наставак 17 година пропасти овога града.

Шта би са великом причом о реконструкцији власти и на нивоу локалних самоуправа? Шта са градоначелником који је из инвалидске пензије дошао на најодговорније место у граду и ништа не ради? Шта са партијским запошљавањем у „Зрачку”? Шта са неодговорним трошењем новца из градског буџета? Све је утихнуло зарад још једног међустраначког договора и личних интереса.

Грађани Чачка ће сигурно умети да оцене ове заслуге СНС-а на следећим изборима.

Информативна служба Покрета Двери у Чачку

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23672

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top