Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Двери о упаду у просторије Покрета у Београду

Двери о упаду у просторије Покрета у Београду

Двери о упаду у просторије Покрета у Београду

1. новембар 2013.

УДАР НА ДВЕРИ: Полиција упала у просторије Двери, саслушава и плени опрему

Покрет Двери као једина опозиција под ударом режима

31. окотобар 2013.

Вечерас око 17, 30 часова Управа за борбу против организованог криминала упала је и у просторије Покрета Двери у Београду са налогом за претрес и пленидбу комплетне опреме, на првом месту свих рачунара, као што је претходно учињено у просторијама опозиционог радија СНАГА НАРОДА.

После режимских напада на члана Старешинства Покрета Двери Бошка Обрадовића и његову породицу, вишедневног рушења централног сајта Двери, затварања јединог опозиционог радија у Србији СНАГА НАРОДА, владајући режим на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем покренуо је највећи удар на Покрет Двери као једину и истинску опозицију у Србији.

Како сазнајемо из поузданих извора данас је у Влади Србије и РРА било ванредно стање и цео дан се организовала ова акција забране интернет радија СНАГА НАРОДА и упада у просторије Двери.

Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас да је владајући режим ушао у тоталитарну фазу, да је невиђени политички скандал забрана једног опозиционог интернет радио програма у Србији (што нема упориште нити у једном закону), а да се улажење у просторије Двери може сматрати директном забраном политичког деловања. Покрет Двери, међутим, ништа не може уплашити и настављамо борбу против издајничког режима коме очито није пријало све што смо ових дана покренули са стварањем опозиционог народног фронта против Владе Србије и шиптарских избора 3. новембра, изјавио је Обрадовић.

После јучерашњег говора Бошка Обрадовића у Косовској Митровици да ће свим потписницима Бриселског споразума бити суђено кад Двери, уследио је овај притисак на једину истинску опозицију у Србији данас.

Пратите нове информације на нашем сајту и ширите истину о режиму који се овако уплашио јединог слободног медија и једине истинске опозиције.

Информативна служба Покрета Двери

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top