Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ОО СНС ЛУЧАНИ: ИЗБОРИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

ОО СНС ЛУЧАНИ: ИЗБОРИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

6. новембар 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
ПОВЕРЕНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ЛУЧАНИМА
(06. новембар 2013. године)

 

СНС: ИЗБОРИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Лучани – Избори у месним одборима Српске напредне странке у Лучанима биће одржани до краја године а општинска изборна конференција на којој ће бити изабрано ново руководство почетком наредне године, саопштено је јуче на конференцији за новинаре ове странке одржаној у Лучанима.

У току су припреме за спровођење унутарстраначких избора, истакли су повереници Општинског одбора СНС у Лучанима Слободан Јоловић и Александар Пајовић, и између осталог нагласили:

До краја новембра 2013.године биће постављени повереници и формирано 38 месних одбора, у свим месним заједницама, са посебним задацима техничке природе – да припреме изборе који у месним одборима треба да буду одржани најкасније до краја децембра 2013. године. Изборна скупштина на којој ће бити изабрано ново општинско руководство ове странке у Лучанима биће одржана почетком наредне године, јер се по Статуту и Правилнику о локалној организацији СНС тачан датум утврђује уз сагласност Извршног одбора СНС.

Посебна пажња биће посвећена организационом и акционом оспособљавању Странке и припеми за наредне изборе: локалне, парламентарне и председничке, који се очекују да ће бити по новом изборном систему, без обзира да ли ће они бити ванредни или редовни.

СНС предузима и непопуларне мере на увођењу унутарстраначке дисциплине и из својих редова избациће све оне који не поштују Статут и одлуке надлежних страначких органа и којима су лични изнад страначких и општих интереса грађана. У том смислу, покретаће дисциплинске поступке код надлежних страначких органа.

А потом, кренуће у политичку борбу против свих врста девијантних појава у друштву, посебно на нивоу општине Лучани, у којој цветају нерад, родбинско и политичко запошљавање, куповина одборника и корупција на сваком кораку. Посебна улога у томе је и одборника ове Странке у локалном парламенту.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23656

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top