Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ПОКРЕТ ДВЕРИ НЕЗАДОВОЉАН РЕЗУЛТАТИМА ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ „ГРОМ“

ПОКРЕТ ДВЕРИ НЕЗАДОВОЉАН РЕЗУЛТАТИМА ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ „ГРОМ“

9. децембар 2013.

Двери траже смену одговорних у Полицијској управи Чачак

Због поражавајуће лоших резултата полицијске акције „Гром” на територији Моравичког округа Покрет Двери тражи смену свих одговорних у Полицијској управи Чачак.

Према саопштењу Полицијске управе Чачак у оквиру акције „Гром” заплењено је око 30 грама наркотика и 19 таблета, а пронађено је и одузето 26 комада разне муниције.

Покрет Двери пита: да ли се ово неко шали са грађанима Чачка? Да ли ово неко из Полицијске управе тврди да у Чачку и целом Моравичком округу (Ивањица, Лучани, Горњи Милановац) има само 30 грама дроге и једва неколико ситних дилера, да о „комадима муниције” и не говоримо?

Оно што посебно вређа интелигенцију свих грађана Србије јесте лажно медијско представљање да се у овој полицијској акцији ради о борби против организованог криминала. Борба против организованог криминала подразумева откривање свих учесника у овом удруженом злочиначком подухвату, дакле, не само ситних дилера, већ и великих мафијаша, политичара, судија и полицијских службеника који учествују у заштити мафијашких послова. Који политичар, полицајац, судија или велики мафијашки шеф је ухваћен у акцији „Гром”? Ниједан.

Ово је најобичније замазивање очију грађана Србије и покушај да се владајући режим представи као борац против криминала. У суштини и ова акција заштитила је кога треба и омогућила му да настави посао. То се посебно односи на град Чачак и Моравички округ, због чега Покрет Двери тражи смену свих одговорних у Полицијској управи Чачак.

У супротном, и грађани Чачка биће присиљени да се самоорганизују као Лазаревчани и обавесте јавност ко су дилери дроге у нашем граду и околини, као и ко их штити у полицији, судовима и другим важних друштвеним и државним фунцијама.

Ово је велико понижење за све грађане Чачка и Моравичког округа које нам је приредила Полицијска управа и неко за то мора да одговара. Покрет Двери поставиће ово питање и градској власти на следећој седници скупштине града Чачка у петак, 13. децембра.

Информативна служба Покрета Двери

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23656

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top