Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ЛУЧАНИ ПОДРЖАВА ВУЧИЋА КАО ПРЕДСЕДНИКА СТРАНКЕ

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ЛУЧАНИ ПОДРЖАВА ВУЧИЋА КАО ПРЕДСЕДНИКА СТРАНКЕ

18. децембар 2013.

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Подршка Александру Вучићу за председника Странке

Општински одбор СНС Лучани, на састанку одржаном у Гучи 17.12.2013. године, једногласно је донео одлуку да се за председника Српске напредне странке на Изборној скупштини заказаној за 25. јануар 2014. године подржи Александар Вучић, председник Српске напредне странке.

Александар Вучић је својим радом, ангажовањем и визијом, допринео да СНС данас има највећи углед и утицај на политичка збивања у Србији, али и највећу одговорност за судбину земље и нашег народа. Борба против корупције и криминала на институционалан начин, заустављање вишедеценијске пљачке Србије и сиромашћења грађана и настојање да се у што је могуће краћем року покрену привредне активности и изврши економски опоравак земље, то што увек говори истину ма каква она била, Александра Вучића чини посебним и човека којем данас грађани највише верују. Посебан значај одржавања ванредне Изборне скупштине видимо и у његовој одговорности у спровођењу реформи доношењем конкретног „Акционог плана за Србију“, који ће бити основа за наше даље политичко деловање. Дајемо му пуну подршку и на увођењу принципа одговорности чланова СНС за вршење јавних функција у име Странке, али и тражимо већу доследност за поштовање унутарстраначке дисцпине и уклањање свих оних који су личне интересе ставили изнад интереса СНС и грађана Србије, на свим нивоима.

Општински одбор СНС Лучани предлаже да се почетком наредне године распишу ванредни избори на свим нивоима (парламентарни, покрајински и локални) уколико атмосвера која се ствара у друштву од стране незадовољних политичких странака и криминално-тајкунских група буде угрожавала спровођење политике СНС на опоравку земље. А то се на најбољи начин може постићи доношењем новог Закона о локалним изборима, којим ће се обезбедити да власт формирају изборне листе са највећим поверењем грађана и спречити корупција трговином одборничких мандата.

Избори у МО СНС у Лучанима одржаће се у фебруару 2014. године а општинска изборна скупштина 28. марта 2014. године са почетком у 18,00 сати у великој сали Дома културе у Гучи, закључено је на синоћ одржаној седници општинског одбора у Гучи, којој су присуствовали и чланови ИО ГО СНС Бојан Илић и Горан Аксовић.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА
ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ЛУЧАНИМА

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top