Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ИНИЦИЈАТИВА ДСС ЗА „НЕРУЖЕЊЕ“ ЧАЧКА

ИНИЦИЈАТИВА ДСС ЗА „НЕРУЖЕЊЕ“ ЧАЧКА

5. фебруар 2014.

Свака изборна кампања је прилика да политичке странке представе бирачима своје програме (наравно, уколико такве програме имају). Један од, на жалост, уобичајених начина приказивања политичких порука и присутности у трци за освајање симпатија гласача јесте неконтролисано лепљење плаката и предизборних материјала.

У таквој врсти политичког надметања, обесмишљава се наше залагање и основна идеја да Чачак учинимо бољим и пристојнијим местом за живот.

Како би наш град остао чист и леп и током изборне „утакмице“, подржавамо идеју кандидата ДСС за Градоначелника Београда, Александра Поповића, који је на почетку изборне кампање покренуо иницијативу да се плакати у Београду лепе само на места која су за то предвиђена.

Градски одбор ДСС у Чачку овим путем подржава такву иницијативу и позива представнике свих политичких странака у нашем граду да овакву идеју применимо и у нашем граду. ДСС Чачак не жели да наш град буде „наружен“ током кампање, па је потребно да се предизборни, пропагандни материјали лепе само на места која су за то предвиђена.

Такође, апелујемо и на политичке представнике у нашем граду да током изборне кампање и у вербалном смислу не прљамо наш град, већ да током кампање говоримо аргументима и без личних увреда, како бисмо се већ 17. марта погледали у очи и заједнички се посветили интересима свима нама најважнијег и најлепшег града – Чачка.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top