Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ДВЕРИ: ШАРИЋ ДОСТУПАН СЛУЖБАМА БЕЗБЕДНОСТИ

ДВЕРИ: ШАРИЋ ДОСТУПАН СЛУЖБАМА БЕЗБЕДНОСТИ

18. фебруар 2014.

 

Покрет Двери је дошао до сазнања да је Дарко Шарић, одбегли нарко бос, доступан српским службама безбедности које га чувају далеко од очију јавности јер је план Александра Вучића да у оквиру предизборне кампање Шарић буде званично ухапшен. Како Двери сазнају, у Вучићевом предизборном штабу је планирано да ова медијска операција буде изведена пред крај изборне кампање, па можда чак у времену изборне тишине.

Бошко Обрадовић је поновио позив Александру Вучићу на телевизијски дуел на коме би одговорио на ова и друга постављена питања.

Пуковник др Раде Рајић, предавач Војне академије у пензији, апеловао је на грађане Србије да сагледају истину и реалност, а онда да се по гласу своје савести определе за живот Србије.

Треба да поставимо теразије за стање ствари у Србији: с једне стране да уочимо све што није било добро и што нас даље држи у кризама, а са друге да видимо оне који могу да донесу стабилизацију, зауставе пропадање и обезбеде живот достојан човеку – а то су Двери, казао је пуковник др Рајић и посебно позвао све старешине, војнике и добровољце који су учествовали у нашем отаџбинском рату од 1991.године да гласају за Двери.

Покрет Двери ће на следећим конференцијама за медије представити низ других јавних личности и интелектуалаца који пружају јавну подршку и који ће учествовати у предизборној кампањи Двери.

Информативна служба Покрета Двери

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top