Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ДС ПРОТИВ ПОЛИТИЧКОГ СПИНОВАЊА

ДС ПРОТИВ ПОЛИТИЧКОГ СПИНОВАЊА

20. фебруар 2014.

Поводом тендециозних и злонамерних новинских наслова, само у сврху дискредитовања Демократске странке и политичког спиновања у току изборне кампање, Изборни штаб Градског одбора Демократске странке издаје следеће саопштење :
Илузорно је очекивати да ће одласком 50 (словима педесет) чланова Демократска странка у Чачку престати да постоји.Илузорно је очекивати да ће организација која у Чачку броји 3000 чланова, одласком групе људи заинтересованих да буду део власти по сваку цену, престати да постоји.

Илузорно је рад странке која постоји 24(словима двадесетчетири) године доводити у питање одласком групе људи који сматрају да је лични интерес изнад интереса странке.

Илузорно је рад странке која је преживела убиство свога председника, пребијања и хапшења, паљења просторија,изборне крађе, медијску харангу и сатанизацију доводити у питање.

Својим дојучерашњим партиским пријатељима желимо све најбоље у даљем раду и сарадњи са Томом Николићем, Вучићем, Вулином, Карићима, Вељом Илићем. Све под претпоставком да направе изборни резултат у кампањи где ће грађанима Србије и Чачка покушати да објасне како то да у сред изборне кампање одједном Демократска странка није њихов политички избор и како су им одједном они који су им до јуче били политички непријатељи одједном постали највећи савезници.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top