Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ДВЕРИ ИЗДАЛЕ САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ОДБИЈАЊА СНС-а И СПС-а ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ У ДУЕЛУ

ДВЕРИ ИЗДАЛЕ САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ОДБИЈАЊА СНС-а И СПС-а ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ У ДУЕЛУ

26. фебруар 2014. године

Почевши од Александра Вучића и Ивице Дачића, па све до кандидата за народне посланике СНС-а и СПС-а широм Србије, нико од њих ни на једној телевизији од републичког до локалног нивоа не сме да изађе на директан телевизијски дуел са представницима Покрета Двери. Бошко Обрадовић већ петнaeсти дан за редом изазива Александра Вучића на директан телевизијски дуел било када било где, ако сме.

 

Као што до сада Александар Вучић није смео да изађе на дуел нити са једним представником опозиције, а посебно не са представником Двери, тако ни Вучићеви и Дачићеви локални лидери не смеју да се појаве на телевизијским сучељавањима са представницима Покрета Двери. Нешто слично десило се и у нашем граду када су водећи представници Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије у Чачку одбили да изађу на телевизијски дуел са представником Покрета Двери на регионалној телевизији Телемарк. Све ово је најбољи доказ колико се владајући режим плаши Двери као једине истинске опозиције, како на републичком тако и на локалном нивоу. Зато је глас за СНС и СПС бачен глас који сигурно иде Новој Србији, док је глас једино за Покрет Двери глас за оне који нису део њихових страначких шема и комбинација.

 

Дубоко смо уверени да ће Чачани изнова бити политички најхрабрији део српског народа и да ће подршка Дверима у нашем граду изнова бити најбољи резултат Двери у читавој Србији. Јер, Чачани су слободарског духа и не дозвољавају да их више лажу и краду исти политичари већ двадесет и четири године.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top