Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПОСТАВЉЕН ЛЕД ЕКРАН У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

ПОСТАВЉЕН ЛЕД ЕКРАН У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

3. фебруар 2015. године

У циљу модернизације градског трга, попут савремених европских градова, поред недавног покривања бесплатним интернетом и урађеног видео надзора, општина Горњи Милановац се определила да инвестира у постављање ЛЕД екран на травнатој површини градског трга. Поред наведених, разлог за постављање оваквог електронског вида оглашавања је и непостојање општинске локалне телевизије због чега је већина грађана ускраћена за неки вид дневног извештавања кроз сервисне информације и друге актуелности. Индивидуални простор за бесплатно оглашавање биће опредељен и за привреднике Горњег Милановца, значајан ресурс горњомилановачке општине, који ће имати прилику да представе своје производне програме, акције и актуелности. Такође ће бити емитовани и фотографски и видео записи карактеристични за наш крај као вид маркетиншког и туристичког представљања општине Горњи Милановац за све госте који су у посети Горњем Милановцу. На радост љубитеља спорта овде ће бити емитоване и важне утакмице репрезентације или преноси појединачних спортова наших истакнутих српских спортиста, као прилика да се заједничким навијањем пружи јавна подршка из Горњег Милановца националним спортистима.

Кроз јавно објављивање биће најављени и публиковани сви важни догађаји из области спорта, културе, историје, туризма, као и активности локалне самоуправе.

Након седмодневне инструктаже представника извођача радова при постављању ЛЕД екрана фирме „Тесла систем“ из Београда, која је заказана у наредним данима, биће прецизирана програмска сатница и производња материјала која ће бити емитована на ЛЕД екрану, као и сам почетак емитовања.

Локацију за постављање ЛЕД екрана определили су градски урбанисти уз неопходну дозволу Завода за заштиту споменика, а који су прецизирали минималну удаљеност од заштићених културних добара – Цркве Св. Тројице и зграде Окружног начелства.

За ову инвестицију, која општину Горњи Милановац чине јединствену у Србији од свих локалних самоуправа, утрошено је око два милиона динара за пројекат, постоље и електро-инсталацију, као и све неопходне компоненте ЛЕД екрана.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top