Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПОДРШКА НЕБОЈШИ ЈОВАНОВИЋУ

ПОДРШКА НЕБОЈШИ ЈОВАНОВИЋУ

8. октобар 2015. године

У нашу редакцију стигао је допис, чији су потписници представници бројних чачанских месних заједница, а у којем се каже:

„Поводом последњих дешавања и најаве смене директора ЈП Градац, ми,представници месних заједница на територији града Чачка,својим потписима дајемо јавну подршку директору Небојши Јовановићу.Са директором Јовановићем смо од почетка његовог постављења до данашњег дана имали одличну сарадњу и комуникацију на решавању проблема месних заједница којима припадамо.
Сматрамо да су овакве смене лоше и погубне по интересе грађана. Уколико дозволимо да се на овакав начин смени човек који се ухватио у коштац сасвим комуналним проблемима овог града, онда свима треба да нам буде јасно да је даљи опстанак нашег града неизвестан.
Такође, овом сменом шаљемо лошу поруку младим људима у њиховој жељи да остану у свом граду и заснују своје породице.Остају без наде да ће се у овом граду несто мењати на боље.
Такође обавештавамо јавност да ово није коначан списак представника месних заједница који ће сигурно самовољно и без икаквог притиска пружити јавну подршку директору ЈП Градац, господину Небојши Јовановићу.
Коначни списак предаћемо градоначелнику, заменику градоначелника, градским већницима, шефовима одборничких група и др, а у намери да јавно изнесемо свој став“, наводи се у саопштењу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

ТВ Галаксија 32

Scroll to top