Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Саопштење ОО Демократске странке општине Лучани

Саопштење ОО Демократске странке општине Лучани

31. јул 2013.
САПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ
На заједничком састанку председника Извршног одбора ДС Душана Елезовића и чланова општинског одбора демократске странке донете су следеће одлуке:
1. Због кршења Статута ДС и одлука општинског одбора покреће се дисциплински поступак против Младомира Сретеновића председника општине Лучани, Радована Илића члана већа општине Лучани као и 5 одборника из састава одборничког клуба демократске странке.
2. Демократска странка излази из постојеће коалиције у општини Лучани и позива све своје представнике у општинској власти да дају оставке на своје функције
3. Демократска странка обавештава јавност да СПС са 6 одборника од 45 колико има скуштина има више од 80% власти захваљујући појединцима из свих странака. Они чине неформални одборнички клуб ИНТЕРЕСНА ГРУПА „САБОР ТРУБАЧА“ са седиштем у центру за културу у Гучи.
4. Демократска странка се извињава својим гласачима што није имала снаге да се одупре моћним поједицима из наше општине и обећава да је са таквом праксом завршила.
5. Демократска странка ће званично ступити у разговоре са Српском напредном странком ради прављења нове скупштинске већине која че радити у интересу градјана а не појединаца.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24421

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top