Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Покрет Двери се прикључује протесту у Љигу

Покрет Двери се прикључује протесту у Љигу

Покрет Двери се прикључује протесту у Љигу

16. октобар 2013.

Николићево правосуђе Јосиповићу даје „данак у крви“

Покрет Двери се прикључује протесту у Љигу да то спречи

У среду, 16. октобра у 11, 30 часова у центру за социјални рад у Љигу, режимско и слугерањско правосуђе покушаће да преда малу Реу Матијевић, држављанку Србије, пензионисаном функционеру хрватске царине, и да је на тај начин отме од мајке Наташе, такође држављанке Србије.

Истога дана режимски и слугерањски председник Србије, Томислав Николић, снисходљиво дочекује Јосиповића, поглавара независне државе Хрватске, кога том приликом неће смети ништа да пита о погрому над Србима и ћирилицом у Хрватској. Све ће то прећутати као што се правио „необавештеним“ о томе и свих претходних недеља. Неће смети да га пита ни о безобразлуку да „држава“ која је над Србима извршила троструки геноцид у прошлом веку, наставља да тужи Србију за „геноцид“.

Политиком „ЕУ нема алтернативу”, овај режим који је постао жући од Тадићевог, довео нас је све у положај да господар Србије више није у Бриселу или Вашингтону већ у – Загребу. И зато режимлије данас пузе пред Јосиповићем и спремни су да Хрватима „опросте за све што су нас тукли“ и да им сваки хир испуне.

Али, да су спремни и за „данак у крви“, да девојчицу Реу отргну од мајке Српкиње и предају је хрватском царинику како би удовољили Јосиповићу – толико понижење нико није могао да очекује. О томе треба да размишљају они који су гласали за СНС, СПС и сличне слугерањске странке.

Двери су упозоравале да испоручивање државника, генерала, полицајаца, војника и осталих српских бораца непријатељима у Хагу на крају има да доведе до опште несигурности наших сународника, али да ће на крају постати такви сарадници окупатора да ће и децу да испоручују Хрватској – то ни ми нисмо могли да предвидимо!

Зато што је стварно доста, зато што нећемо више да трпимо издајнике на власти и непрекидна понижења, зато што ми за разлику од Николића, Дачића и Вучића и њиховог скутоноше Селаковића знамо шта је некада био „данак у крви“ окупатору – представници Двери заједно са грађанима Љига праве „живи зид“ који ће спречити отимање детета од мајке, па макар се односи Србије и Хрватске неповратно погоршали!

Позивамо и све друге представнике патриотских странака и организација да буду са нама у Љигу и спрече ову срамоту. Породица нам је на првом месту, као и деца – а сутра у Љигу сва наша деца се зову Реа Матијевић!

Информативна служба Покрета Двери

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top