Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ХИСТЕРИЧНИ И СИНХРОНИЗОВАНИ НАПАДИ НА СНС

ХИСТЕРИЧНИ И СИНХРОНИЗОВАНИ НАПАДИ НА СНС

Чачак, 21. новембар 2015.
Поводом још једног у низу будаластих саопштења Нове Србије морамо истаћи да таквим начином изражавања нисмо нимало изненађени узимајући у обзир да њихов аутор може бити користан евентуално за баскет у дворишту. Нова Србија је странка која на нивоу Србије има рејтинг на нивоу статистичке грешке и да се не шлепа уз нашустранку не само да не би имала министра, већ вероватно ни посланике. Зато је у најмању руку неумесно да таква странка вређа генералног секретара Владе Републике Србије и једног од првих сарадника Премијера Александра Вучића. Или ви то господо из Нове Србије хоћете да забраните члановима Извршног одбора Српске напредне странке да посећују и подржавају своје одборе и притом не помињу Нову Србију нити било коју другу странку?
Видимо и да вас је много погодило што је ваша лева рука СПС остала без одборника, причате о пијаци и куповини одборника, а  заборављате да сте управо тако сачували власт 2012. године. Мислите да је Чачак то заборавио?
Потпуно је јасно да су данашњи напади којима се прикључила и Демократска странка на СНС веома синхронизовани и да представљају наговештај нове коалиције највећих штеточина у историји Чачка и Србије.  Пре него што је СНС постала део власти градска јавна предузећа годинама су пословала негативно, а сад послују позитивно. Незапосленост је незапамћено брзо расла, сада се благо смањује. Предузећа су се гасила и одлазила у стечај, а данас излазе из стечаја и покрећу производњу. Ауто-пут је био само пусти сан, а данас је већ јава.
Поновићемо још једном, кад сте ликовали због подела у нашој одборничкој групи, када сте представљали бившег повереника у селу Мршинци за вашег новог члана нисмо се ниједном речју огласили, док  ви сада хистеришете и ничим изазвани вређате наше високе функционере. Због грађана Чачка потрудићемо се да донесемо буџет и не изазовемо блокаду скупштине, али се веома радујемо изборима после којих ће и вама постати јасно да је ваше време прошло.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

ТВ Галаксија 32

Scroll to top