Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВЕ СРБИЈЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВЕ СРБИЈЕ

Иако смо имали намеру да се даље не препуцавамо са чачанским напредњацима, ипак имамо обавезу да се и данас огласимо, подстакнути невероватном количином мржње и агресије према Новој Србији, присутном у ноћашњем саопштењу за јавност ове политичке странке.

Поштована господо из СНС-а, уместо што неосновано тврдите да се Нова Србија шлепа уз Вас, далеко би Вам било боље да себи и јавности признате да се заправо све ово време Ви шлепате уз премијера Владе Републике Србије, кога сте, иначе, апсолутно недостојни и кога својим свакодневним политичким будалаштинама и глупостима компромитујете на сваком кораку. Подсећамо овом приликом и Вас и целокупну јавност у граду, да сте на претходним локалним изборима у Чачку, одржаним у мају месецу 2012.године, на једвите јаде успели да заузмете тек треће место, док је изборна листа коју је предводила Нова Србија по пети пут узастопно однела изборну победу, чисту као суза. И тада сте, као и сада, били арогантни и потпуно убеђени да сте први фаворит на изборима, да ћете однети убедљиву победу и прекинути доминацију Нове Србије, али се то није догодило. Према томе, крајње је време да схватите где је Ваше реално место на политичкој сцени града, да се у складу са тим и понашате и да покушате најпре да се докажете, па потом да се хвалите, а никако обрнуто, као што упорно чините.

Нарочито је трагикомична Ваша прича о изградњи ауто пута, који ће повезати Чачак са Београдом. Чак и малој деци у нашем граду је више него јасно да се заслуге за такав грандиозни пројекат могу приписати искључиво председнику Нове Србије и Министру у пет Влада Републике Србије, господину Велимиру Илићу, који је реализацијом оваквог стратешки важног пројекта за целокупну регију Западне Србије, остварио давнашњи сан свих Чачана. Изградња поменутог ауто пута је круна политичке и привредне каријере Велимира Илића, а Ви то у својим небулозним саопштењима можете да приписујете коме хоћете. Уосталом, народ врло добро зна пуну истину и нећете моћи да га обманете, иако су Вам обмане и предизборни трикови ужа специјалност Вашег политичког рада.

Предстојећи локални избори у Чачку ће бити идеална прилика да видимо ко је јак и колика је тренутна снага наше две политичке странке, а за Нову Србију Ви не брините. Преживели смо ми у претходне две деценије много тога и видели леђа многим умишљеним политичким звездама, а све време били и остали са народом и уз народ. Вама поручујемо да се јавите онда када будете имали легитимне политичке органе у Вашој странци, онда када будете имали председника градског одбора, изабраног на скупштини СНС-а, а не некакве поверенике, постављене декретом из Београда. До тада Вас срдачно поздрављамо, уз подсећање да је Нова Србија снага која у континуитету траје 20 година и као таква је дубоко укорењена у народу. Када и ако Ви будете стигли на половину те дистанце и будете имали 10 година власти у Чачку, у континуитету, Нова Србија ће Вам искрено честитати на таквом успеху. Али, док се то не догоди, правила основног политичког фер плеја Вам налажу да будете коректни према ономе иза чијег рада стоји велики политички и сваки други резултат.

Информативна служба ГрО Нове Србије Чачак